Dengan hirisan buah kiwi di dalam membuatkannya semakin enak... rugi kalau tak mencuba....
Kami membekal, menjual dan menerima tempahan kelapa jeli berperisa sesuai untuk apa jua majlis,kenduri dan bagi sesiapa yang ingin menambah pendapatan. Pengedar dan penjual diperlukan...
JOM ORDER!!!
Kelapa Jeli Berperisa mempunyai 7 perisa seperti di bawah:-
1. Kelapa Jeli Perisa Asli
2. Kelapa Jeli Perisa Strawberi
3. Kelapa Jeli Perisa Kiwi
4. Kelapa Jeli Perisa Nenas
5. Kelapa Jeli Perisa Asam Boi
6. Kelapa Jeli Perisa Mangga
7. Kelapa Jeli Perisa Pandan
Kesemua kelapa jeli berperisa ini dibuat dari air kelapa muda yang segar tanpa bahan pengawet...
Terdapat di dalam 2 saiz..
Cup Besar T8 (harga pasaran RM1.30 - RM1.80/cup)
Tempahan Minima 60 cup@RM1.10/cup
Tempahan 300 cup keatas @RM1.00/cup
Cup Kecil T4 (harga pasaran RM1.00 - RM1.20/cup)
Tempahan minima 200 cup@RM0.70/cup
Penghantaran percuma bagi kawasan Ampang dan yang berdekatan. Bagi kawasan lain penghantaran boleh dirunding.
Tempahan 3-5 hari sebelum tarikh diperlukan.
Apa tunggu lagi.. peluang keemasan bagi mereka yang ingin menambah pendapatan, merasai keenakan dan kesegaran kelapa jeli ini.. sila hubungi 013-3945958 (shida).
1. Kelapa Jeli Perisa Asli
2. Kelapa Jeli Perisa Strawberi
3. Kelapa Jeli Perisa Kiwi
4. Kelapa Jeli Perisa Nenas
5. Kelapa Jeli Perisa Asam Boi
6. Kelapa Jeli Perisa Mangga
7. Kelapa Jeli Perisa Pandan
Kesemua kelapa jeli berperisa ini dibuat dari air kelapa muda yang segar tanpa bahan pengawet...
Terdapat di dalam 2 saiz..
Cup Besar T8 (harga pasaran RM1.30 - RM1.80/cup)
Tempahan Minima 60 cup@RM1.10/cup
Tempahan 300 cup keatas @RM1.00/cup
Cup Kecil T4 (harga pasaran RM1.00 - RM1.20/cup)
Tempahan minima 200 cup@RM0.70/cup
Penghantaran percuma bagi kawasan Ampang dan yang berdekatan. Bagi kawasan lain penghantaran boleh dirunding.
Tempahan 3-5 hari sebelum tarikh diperlukan.
Apa tunggu lagi.. peluang keemasan bagi mereka yang ingin menambah pendapatan, merasai keenakan dan kesegaran kelapa jeli ini.. sila hubungi 013-3945958 (shida).
No comments:
Post a Comment